+45 78707870

Nørregade 34
TUNE, 4030
Denmark

©2019 by Spinalis Danmark. Proudly created with Wix.com

SUNDHED & ERGONOMI ER VORES MÅL.

"De bedste ergonomiske løsninger vil ofte forbedre produktiviteten"

Spinalis Danmark arbejder hårdt for at imødekomme kundernes behov og ønsker. Hvis at du har nogle spørgsmål angående vores produkter eller vores forretnings vision, vil vi med glæde høre fra dig. I mellemtiden har vi lidt guldkorn som omhandler vores produkt og jeres velvære. Venligst kontakt os hvis at i har andet vi skal tilføje eller i mener vil passe godt ind på denne side.

AFLASTNING AF RYGRAD

Vidste du at belastnings trykket på intervertebrale diske og rygsøjlen er langt større ved at man sidder ned end når man står op.? Faktisk er der ret så stor forskel, med mere end 75kg belastnings forskel.

HVORFOR OPSTÅR SKADEN

Skaden opstår hovedsageligt på grund af overbelastning samt mangel på træning. I begge tilfælde har rygsøjlen mistet sin fleksibilitet og blevet mindre bevægelig. SpinaliS stolen hjælper i denne sammenhæng eftersom den tilbyder et såkaldt "aktivt siddende" støtte. På denne måde styrker man sin muskeltur omkring rygsøjlen samt opretteholder fleksibiliteten ved hjælp af konstant bevægelighed selv i en siddende position.

HOVEDKOMPONENTERNE I RYGSØJLEN

Ryggsøjlen er et komplekst system. Den består af 32-34 hvirvler og 23 intervertebrale diske. Ryggvirvler går i rækkefølge og forbinder hinanden med ledbånd. Mellem de tilstødende hvirvler er en brusk, der har form som en skive, som også forbinder hvert par tilstødende hvirvler. Denne pakning hedder den intervertebrale disk.
Der er et hul i midten af hver hvirvel. Eftersom hvirvlerne er indbyrdes forbundet til dannelse af rygsøjlen, huller, der ligger oven over hinanden, hvilket skaber en slags rygmarv fartøj, der består af nervefibre og celler.

Har i nogle spørgsmål vil vi med glæde gerne besvare dem, kontakt os på 78707870 eller på info@spinalis.dk